Info

Workshops vlechten & Opsteken

We hebben 5 verschillende workshops: 

  • Vlechten (basis)
  • Vlechten (gevorderd)
  • Opsteken
  • Opsteken bij jezelf
  • Vlechten & Opsteken in 1 kapsel.

Alle workshops kunnen op locatie worden gevolgd, maar deze geven wij ook bij jou thuis, of op een door jou gekozen locatie.

De workshops worden gegeven bij minimaal 5 personen, tot een maximum van 10 personen. 

Wat leer je allemaal?

  • Vlechten (basis)

Bij het vlechten (basis) leer je het invlechten, opvlechten, de visgraat en de simpele versie van de Mohawk. Tevens leer je in dit onderdeel om variaties te maken van de bovenstaande vlechten.

  • Vlechten (gevorderd)

Bij het vlechten (gevorderd) gaan we net een stapje verder, hier leer je de knotvlecht, diadeem vlecht, waterval vlecht, draken vlecht, het vlechten van roosjes en de moeilijke versie van de mohawk.

  • Opsteken

Bij het opsteken leer je de basistechnieken van het opsteken zoals het maken van meer volume, het maken van een toupage, het gebruik van de krultang en natuurlijk een paar super leuke opsteek kapsels zoals de ibiza look, de knot op verschillende manieren en nog veel meer leuke opsteek kapsels.

  • Opsteken bij jezelf

Hier gaan we aan de slag op jezelf, hier leer je om op een simpele manier leuke opsteek kapsels bij je zelf te maken, tips, tricks en snelle updo’s voor bij jezelf.

  • Opsteken & Vlechten in 1 kapsel

Hier leer je dmv de geleerde vlecht en opsteek technieken, kapsels te maken waar verschillende vlechten en opsteek technieken in 1 kapsel worden verwerkt.

LET OP! Bij de workshop Vlechten & Opsteken in 1 kapsel dien je de technieken te beheersen van zowel het opsteken als het vlechten.

 

Workshops op locatie

Alle bovenstaande workshops zijn te volgen op locatie. De locatie van de workshops is in Ovezande. Binnenkort zullen er meerdere plaatsen bijkomen. De workshops worden voornamelijk gegeven in de avonden van 19.30 tot 21.30. De workshops duren allemaal 2 uur.

De workshops op locatie bedragen €28.50 per persoon incl koffie/thee en wat lekkers en het gebruik van alle materialen, deze staan voor iedereen klaar!

5 - daagse cursus vlechten en opsteken

 

 

Workshop bij u thuis

Alle bovenstaande workshops kunnen worden gegeven bij jou aan huis, of op een door jou gekozen locatie. De workshops kunnen zowel in de ochtend, middag en avond worden geven. De workshops duren allemaal 2 uur.

Je dient minimaal 5 betalende personen te hebben, voor jou als gastvrouw is het geheel gratis en met een maximum van 10 personen

Voor de overige deelnemers bedragen de workshops €24.50 per persoon incl het gebruik van alle materialen. Materialen zijn in bruikleen en staan voor iedereen klaar!

Betaling

Bij opgave van een workshop bij je thuis, ontvang je een factuur van de minimale 5 deelnemende personen, deze dient 14 dagen voor aanvang van de workshop te zijn voldaan. Mochten er meerdere deelnemers zijn, kan dit gefactureerd worden, maar mag dit ook de dag van de workshop worden voldaan.

 

Wil je graag alles leren op gebied van vlechten & opsteken?

Geef je dan op voor onze 1-daagse cursus vlechten en opsteken!

Incl Lunch GRATIS EBOOK & GRATIS GOODIEBAG!

Meer info over de 1-daagse cursus?