Over Bloozz

 

Hi! Graag stel ik mij even voor!

Mijn naam is Annemarie de Hond, woonachtig in de mooiste provincie van Nederland “Zeeland! In een klein dorpje in de Zak van Zuid- Beveland, Ovezande…

In 2000, na het verlaten van de middelbare school, ben ik de opleiding Allround Kapper gaan volgen aan het ROC in Goes, tevens heb ik in mij laatste jaar de opleiding gevolgd voor Visagie, beiden opleidingen heb ik dan ook afgerond en mijn diploma’s behaald.

Na mijn opleiding ben ik een 2 jaar gaan werken in verschillende kapsalons, maar al snel wilde ik voor mezelf beginnen. In 2005 werd dit een feit en ben ik voor mezelf begonnen als zzp’er, wat ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel passie mag doen.

Binnen mijn vakgebied, kwam ik er al snel achter dat mijn grote passie ligt bij het vlechten & Opsteken van het haar. Zo ontstond een jaar later ook het neven bedrijf Bruidskapsels & Bruidsmake-up Zeeland.

Kort daarna, werd ik dan ook benaderd door een bedrijf of het mij leuk zou lijken om les te geven binnen het kappersvak, en ook dit leek mij leuk en heb dit met beide handen aangepakt. Zo heb ik les gegeven in cursussen voor het knippen/snijden, maar ook in het vlechten & opsteken.

Aangezien mijn passie voor het vlechten & opsteken het grootst is, geef ik ook workshops in vlechten & opsteken.

Als visagiste & haarstyliste verzorg ik dan ook graag jou (bruids)kapsel en/of Bruids(make-up) voor jou bruiloft, feestje, fotoshoot of elke andere gelegenheid.

Tevens kunt u bij mij ook terecht voor alle kappersbehandelingen die je van een kapper mag verwachten voor zowel dames, heren & kinderen.

Ook volg ik regelmatig nog cursussen om zo bij te blijven voor de laatste en nieuwste trends

Op mijn site, vind je alle informatie over Bruidskapsels, Bruidsmake-up en de workshops in vlechten & Opsteken.

 

IMG_3241

 

 

 

 

Bruidskapsels | Bruidsmake-up | Workshops |