Info

Cursus Vlechten & Opsteken

Info

De 5-daagse cursus bestaat uit 5 onderdelen, word gegeven op de dinsdag avond van 19.30 tot 21.30 te Ovezande. De cursus is elke 2 weken, zodat je tussendoor tijd genoeg hebt om te oefenen.

 

Wat leer je allemaal?

De cursus bestaande uit 5 onderdelen (workshops)

  • Vlechten (basis)

Bij het vlechten (basis) leer je het invlechten, opvlechten, de visgraat en de simpele versie van de Mohawk. Tevens leer je in dit onderdeel om variaties te maken van de bovenstaande vlechten.

  • Vlechten (gevorderd)

Bij het vlechten (gevorderd) gaan we net een stapje verder, hier leer je de knotvlecht, diadeem vlecht, waterval vlecht, draken vlecht, het vlechten van roosjes en de moeilijke versie van de mohawk.

  • Opsteken

Bij het opsteken leer je de basistechnieken van het opsteken zoals het maken van meer volume, het maken van een toupage, het gebruik van de krultang en natuurlijk een paar super leuke opsteek kapsels zoals de ibiza look, de knot op verschillende manieren en nog veel meer leuke opsteek kapsels.

  • Opsteken bij jezelf

Hier gaan we aan de slag op jezelf, hier leer je om op een simpele manier leuke opsteek kapsels bij je zelf te maken, tips, tricks en snelle updo’s voor bij jezelf.

  • Opsteken & Vlechten in 1 kapsel

Hier leer je dmv de geleerde vlecht en opsteek technieken, kapsels te maken waar verschillende vlechten en opsteek technieken in 1 kapsel worden verwerkt.

 

Betalingen

Moet ik alles in 1 keer betalen?

Nee hoor, je mag de cursus in 2 delen betalen, bij opgave het eerste deel, en voor aanvang van de cursus het tweede deel.

Materialen pakket

Je kunt ervoor kiezen om een materialen pakket aan te schaffen voor maar €49,95, dit is NIET VERPLICHT, maar wel raadzaam. Zo kun je elke 2 weken thuis goed oefenen.

 

Aan het einde van de cursus, krijg je een certificaat van deelname, en een GRATIS EBOOK, met allerlei tips, tricks, updo’s en alle stappen uitgelegd die tijdens de cursus zijn behandeld!

 

………………….Cursus Vlechten en Opsteken          Cursus Opsteken en Vlechten

 

 

 ……………