Bruidskapsels Zeeland | Bruidsmake-up Zeeland | Bij Bloozz

Proefsessie:

Tijdens de proefsessie in mijn salon, neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel en welke bruidsmake-up jou tot mooiste bruid zal maken! Naar wens kunnen er evt meerdere proefkapsels gemaakt worden.

Een proefkapsel is dan ook echt aan te raden!

Tevens hebben wij ook een ruime keuze in haaraccessoires!

Reserveringsadvies:

Ik adviseer om tijdig te reserveren voor je bruidskapsel en/of bruidsmake-up. Mijn advies is om dit 4 tot 6 maanden van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Toch zeker in de trouwmaanden ( mei t/m oktober) en op populaire trouwdatums. Ook data’s die op vrijdagen en zaterdagen vallen, reserveer ze tijdig!

Werkwijze:

♡ Vraag online, telefonisch of per email een offerte aan.

♡ Zodra de online offerte in aangevraagd, nemen wij deze in behandeling. 

♡ Via email sturen wij of de datum nog beschikbaar is en ontvang je van ons de offerte.

♡ Na het ondertekenen van de offerte, ontvang je van ons een toelichting op de offerte  en een factuur van aanbetaling voor de proefsessie.

♡ Nadat de aanbetaling door ons ontvangen is, zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een afspraak voor de proefsessie.

♡ Nadat de proefsessie heeft plaats gevonden, heb je nog 14 dagen de bedenktijd of je gebruik wilt maken van onze diensten op de dag zelf.

♡ Na weken, maanden wachten is het dan eindelijk zover! Jullie trouwdag! 

Betalingen:

Indien je graag gebruik wilt maken van onze diensten, dien je via onze website, email of telefonisch een offerte op te vragen. Na het tekenen van de offerte vragen wij een aanbetaling, deze dient te zijn voldaan 14 dagen  voor aanvang van de proefsessie.  Wij verzoeken je het restantbedrag binnen 14 dagen na de proefsessie te voldoen.  

Uiteraard werken wij met facturen. De eerste factuur (aanbetaling) ontvang je zodra je de offerte hebt geaccepteerd. De tweede factuur (eindbetaling) ontvang je binnen 14 dagen na de proefsessie. 

*De trouwdatum is pas in optie als de online offerte is getekend.

*De trouwdatum is pas gereserveerd zodra de aanbetaling bij ons binnen is.

* De trouwdatum is een boeking, als je na de proefsessie gebruik maakt van onze diensten op de dag zelf.

Regio’s:

Wij zijn werkzaam in de volgende regio’s

Goes | Middelburg | Vlissingen | Terneuzen | Hulst |

Tevens zijn wij ook werkzaam buiten Zeeland en zelfs in het buitenland.