Info

BRUIDSKAPSELS & BRUIDSMAKE-UP

Hartje logo

Je kapsel en make-up moeten op je trouwdag perfect in orde zijn. Het moet passen bij je persoonlijkheid, gezichtsvorm, haartype, de jurk en het moet de hele dag en avond stevig blijven zitten.

Werk voor specialisten dus!

Bij Bloozz   verzorgt dan ook graag jouw Bruidskapsel en/of Bruidsmake-up op de mooiste dag van jullie leven!

Allereerst word er een afspraak gemaakt voor een proefkapsel en naar wens een proefmake-up.

Zelf geef ik altijd het advies om een proefkapsel en/of een proefmake-up op een dag te doen dat je ook de trouwjurk gaat passen. Waarom? Dit om gelijk het totaal plaatje te kunnen zien voor jezelf voor jullie grote dag!

Natuurlijk is het bruidskapsel afhankelijk van je haartype, gezichtsvorm en je persoonlijkheid. Uiteraard zal ik zelf ook mijn adviezen hierover uitspreken.

Ook is het niet alleen van belang dat je kapsel en make-up er prachtig uitzien,maar ook dat het goed en stevig zit,zodat je er de hele dag en avond plezier van zult hebben.

Tijdens het proefkapsel en/of proefpakket-up neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk kapsel en evt welke make-up jou tot mooiste bruid zal maken! Naar wens kunnen er evt meerdere proefkapsels gemaakt worden.

Een proefkapsel is dan ook echt aan te raden!

Ook neem ik bij het maken van een proefkapsel verschillende mooie bruids haaraccessoires mee.

Alle producten die ik gebruik zijn van professionele kwaliteit. De producten die ik gebruik zijn van Make-up Studio, een professionele make-up gebruikt door visagisten.

 

 

Schermafbeelding 2017-10-25 om 15.24.08

Button boeken

 

 

 

 

Bruidskapsels | Bruidsmake-up | Workshops |

 

 

 

 

 

…………………. ……..   …