Info

Bruidskapsels | Bruidsmake-up | Haarstyling & Make-up Bruidegom |  Haarstyling & Make-up Gasten | Bruidsarrangementen | Gastenarrangementen | Wimperextensions en dat alles bij jou aan huis of op de trouwlocatie!

 

Proefsessie:

Na het tekenen van de online offerte en als de aanbetaling door ons is ontvangen, maken we een afspraak voor een proefsessie.

Tijdens het proefkapsel en/of proefmake-up neem ik uitgebreid de tijd om samen met jou te bepalen welk bruidskapsel en welke bruidsmake-up jou tot mooiste bruid zal maken! Naar wens kunnen er evt meerdere proefkapsels gemaakt worden.

Een proefkapsel is dan ook echt aan te raden!

Ook neem ik bij het maken van een proefkapsel verschillende mooie haaraccessoires mee.

TIP: Plan een proefsessie samen met het passen van de jurk, zo zie je gelijk het totaalplaatje. Let er wel op de proefsessie in de ochtend te doen en aansluitend het passen van de jurk.

 

Reserveringsadvies:

Ik adviseer om tijdig te reserveren voor je bruidskapsel en/of bruidsmake-up. Mijn advies is om dit 4 tot 6 maanden van tevoren te reserveren om teleurstelling te voorkomen. Toch zeker in de trouwmaanden ( mei t/m oktober) en op populaire trouwdatums. Ook data’s die op vrijdagen en zaterdagen vallen, reserveer ze tijdig!

Werkwijze:

♡ Vraag online, telefonisch of per email een offerte aan.

♡ Zodra de online offerte in aangevraagd, nemen wij deze in behandeling. 

♡ Via email sturen wij of de datum nog beschikbaar is en ontvang je van ons de offerte.

De offertes zijn 14 dagen geldig, wil je graag van onze diensten gebruik maken, dien je eerst de offerte online te ondertekenen binnen 14 dagen. ( De trouwdatum is in optie)

Wil je graag voor het tekenen van de offerte, eerst kennismaken? Dat kan, maar dan wel telefonisch. Hiervoor zullen wij een bel afspraak inplannen.

Na de termijn van 14 dagen, komt de offerte te vervallen en is er niets in optie of gereserveerd.

Indien wij andere aanvragen voor dezelfde datum krijgen, worden deze in behandeling genomen en kan het zo zijn dat deze aanvraag gereserveerd word op de door jou gewenste datum en dat we je teleur moeten stellen.

♡ Na het ondertekenen van de offerte, ontvang je van ons een toelichting op de offerte en een factuur van aanbetaling voor de proefsessie.

De trouwdatum is dan ook pas gereserveerd zodra de aanbetaling bij ons binnen is.

♡ Nadat de aanbetaling door ons ontvangen is, zullen wij contact met je opnemen voor het maken van een afspraak voor de proefsessie.

Een proefsessie vind meestal plaats zo een 4 tot 8 weken voor de bruiloft, maar eerder mag natuurlijk ook. De proefsessie vind plaats bij jou aan huis of op een andere locatie. We bespreken samen de wensen qua bruidskapsel en eventueel de bruidsmake-up. Tevens worden er tijdens de proefsessie aantekeningen en foto’s gemaakt. Houd er rekening mee dat een proefsessie zo een 2 uur zal duren.

Tevens word er tijdens de proefsessie al besproken over evt daggasten die ook graag het kapsel en/of de make-up willen laten doen. Ook voor zover mogelijk word er een een planning gemaakt van de tijden voor het bruidskapsel en evt de bruidsmake-up. Mocht dit nog niet bekend zijn, geen probleem! We nemen tussendoor gewoon nog even contact op. Na de proefsessie zal ook het resterende bedrag binnen 10 dagen overgemaakt dienen te worden. Daggasten kunnen het vooraf overmaken of contant betalen op de dag zelf.

♡ Nadat de proefsessie heeft plaats gevonden, heb je nog 14 dagen de bedenktijd of je gebruik wilt maken van onze diensten op de dag zelf.

Wil je gebruik maken van onze diensten op de dag zelf, dan krijg je 14 dagen na de proefsessie van ons de factuur van de eindbetaling voor jullie grote dag! ( Je trouwdatum is een boeking)

Wil je geen gebruik maken van onze diensten op de dag zelf, dan vinden wij dit natuurlijk erg jammer, maar dan ben je tot niets verplicht, ook komt de factuur van eindbetaling dan te vervallen. Mits het binnen de gestelde termijn is. (zie Algemene Voorwaarden)

♡ Na weken, maanden wachten is het dan eindelijk zover! Jullie trouwdag! 

Bruidskapsels & Bruidsmake-up Bij Bloozz, zorgt ervoor op de door jou gewenste locatie en tijd aanwezig te zijn…Vervolgens gaan we aan de hand van de foto’s en aantekeningen van de proefsessie jouw tot mooiste bruid laten schitteren!!!!

 

Betalingen:

Indien je graag gebruik wilt maken van onze diensten, dien je via onze website, email of telefonisch een offerte op te vragen. Na het tekenen van de offerte vragen wij een aanbetaling, deze dient te zijn voldaan 14 dagen  voor aanvang van de proefsessie.  Wij verzoeken je het restantbedrag binnen 14 dagen na de proefsessie te voldoen.  

Uiteraard werken wij met facturen. De eerste factuur (aanbetaling) ontvang je zodra je de offerte hebt geaccepteerd. De tweede factuur (eindbetaling) ontvang je binnen 14 dagen na de proefsessie. 

*De trouwdatum is pas in optie als de online offerte is getekend.

*De trouwdatum is pas gereserveerd zodra de aanbetaling bij ons binnen is.

* De trouwdatum is een boeking, als je na de proefsessie gebruik maakt van                             onze  diensten op de dag zelf.

 

Regio’s:

Wij zijn werkzaam in de volgende regio’s

Goes | Middelburg | Vlissingen | Terneuzen | Hulst |

 

Tevens zijn wij ook werkzaam buiten Zeeland en zelfs in het buitenland.