Blog

Weekendbruiloft in de Belgische Ardennen

Enige tijd geleden kreeg ik een super leuke offerte aanvraag binnen voor een weekendbruiloft in de Belgische Ardennen in het plaatsje Bertrix.. Voor mij toch al ietwat bekend, aangezien ik daar verschillende keren weekendjes weg in die streek heb doorgebracht, omdat het er prachtig is, en op enkele uurtjes rijden van huis, je het gevoel hebt echt op vakantie te zijn.

Afgelopen weekend was het dan ook zover! De weekendbruiloft in de Belgische Ardennen..

Dag 1

Redelijk vroeg in de morgen (7.30) ben ik samen met mijn hondje Mika, en de enorm vele spullen in de auto gestapt om naar Bertrix te rijden. Eenmaal aangekomen ben ik eerst langs de bed en breakfast gereden om wat spullen uit te laden, om daarna richting het bruidspaar te rijden op een prachtige locatie!  Chateau Thermes de Cugnon te Bertrix..

Bruidskapsels | Bruidsmake-up | Bruidsstyliste Zeeland

image_6483441

 

Ik kwam aanrijden over een bruggetje, over slinger weggetjes, tussen het natuurschoon van de Ardennen en zag het kasteel al van een afstandje liggen, de ingang kon ik niet direct vinden, maar nadat ik het uiteindelijk gevonden had, zag ik daar een mooie oprijlaan richting het kasteel, Prachtig! Alles volop in bloei! Ook hadden ze veel dieren, kippen, pauwen, erg gezellig…

Mijn auto stond geparkeerd, heb mijn spullen uitgeladen en ben over een slingerend paadje naar beneden gelopen met al mijn spulletjes richting het kasteel, onderweg kwam ik het bruidje al tegen die heerlijk lagen te bubbelen in een jacuzzi..

Kort daarna zijn we naar binnen gegaan in het kasteel en direct viel mij de mooi gestylde trap op, die prachtig was versierd met bloemen, prachtig! Overal in het kasteel stonden bloemstukken enz. Wat bleek, de moeder van de bruid was bloemiste, en ja dan kan het ook niet anders dan dat alles mooi is aangekleed met bloemen..

Nadat de bruid en de overige gasten waren voorzien van make-up en een prachtig kapsel ben ik weer naar mijn bed en breakfast gereden om de mooie directe omgeving te verkennen, lekker een hapje gegeten op het pleintje in Bertrix, een gezellig stadje.

Dag 2

Heerlijk geslapen en al redelijk vroeg heerlijk in het zonnetje genieten op het terras en de mooie tuin van de bed en breakfast, en wat een overheerlijk ontbijt! Alles biologisch, zelfgemaakt en uit eigen tuin. 

Na het ontbijt nog heerlijk gewandeld en tegen 11.00 alles weer in de auto geladen en richting het kasteel om voor de tweede dag de bruid en gasten weer te voorzien van make-up en kapsels.. Vandaag mocht de camouflage net wat meer zijn, aangezien er al 2 dagen volop geweest is.  

Rond de klok van 14.00 uur op het gemak alles weer ingepakt, en helaas weer richting huis gereden.. Al is het geen straf om in dit gebied terug te rijden, wat een prachtige natuur kent de Belgische Ardennen.

Het was een fantastisch weekend, een beleving, een ervaring en wat heb ik er van genoten! Voor herhaling vatbaar!

image_123923953 (4)     image_6483441 (1)  image_123923953 (1)

Bohoshoot♡

Wat is de Zeeuwse kust toch mooi! Zomaar op een maandag middag, een styled Boho shoot aan de Zeeuwse Kaloot!

Georganiseerd door: 

Fotografie| Liefs Angelique

Model | Tamara

Locatie | Strand De Kaloot

Kapsel & Make-up | Bij Bloozz

 

 

Styled shoot @Timmerfabriek

Op 10 maart was het zover, eindelijk mocht ik naar de Timmerfabriek in Vlissingen, ik was hier nog nooit geweest, ik heb al vele trouwlocaties mogen zien, maar deze stond toch zeker op mijn lijstje.

Van Claudia Oele (Cloe Weddings) een weddingplanner waar ik vaak mee samen mag werken, kreeg ik dan ook de uitnodiging mee te werken aan een styled shoot in de timmerfabriek, en ja daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen, eindelijk mocht ik er naar toe.

In alle vroegte opgestaan om naar Vlissingen te gaan, en alle bedrijven te ontmoeten die hier aan mee mochten werken.

Eenmaal allemaal aangekomen mocht ik ook het bruidspaar ontmoeten Evi & Ricardo. Ik ben dan ook met Evi begonnen met haar kapsel en de make-up.. Het kapsel mocht wat nonchalant, niet te strak en met wat echte bloemen in het haar. Ook de make-up mocht naturel blijven.. En wat was ze mooi! Ook Ricardo zijn kapsel moest er natuurlijk op en top uitzien!

BMP_1926
Credits: By Melinda Photography

Na de styling van de kapsels en de make-up, zijn Evi en Ricardo omgetoverd naar een bruidspaar, de bruidsjurk die Evi draagt is van Bruidssalon Daisy, het trouwpak van Ricardo is van Rob Jacobs Mannenmode. We zijn doorgereden naar de locatie en wat was ik blij verrast door het enorm grote, lichte en mooie gebouw. Een wat industriele uitstraling.

Liefs Angelique-5
Credits: Foto & Videografie Liefs Angelique

Na een hoop gesjouw en een behoorlijk trap omhoog, stonden alle spulletjes die we wilden gebruiken boven. Claudia & Angelique (fotografe, met enorm veel passie ook voor de styling van een locatie) zijn begonnen met het aankleden van de tafel voor de styled shoot, de bloemen op tafel en het bruidsboeket zijn gemaakt door Ilse van es Bloemenatelier. Het was prachtig!

Styling timmerfabriek
Claudia Oele (Cloe Weddings)

Leveranciers Styled shoot:

Organisatie & Styling | Cloe Weddings

Jurk | Bruidssalon Daisy

Bruidskapsel & Bruidsmake-up | Bij Bloozz

Fototgrafie | Liefs Angelique & By Melinda

Bloemen | Ilse van es Bloemenatelier

Locatie | Timmerfabriek Vlissingen

Pak: Rob Jacobs Mannenmode

Trouwringen | Juwelier Wijffels

Taart | Sweet Treats

Stationary | Laman Calligraphy

 

 

 

 

Workshops vlechten en opsteken Zeeland

Fotoshoot Vlecht en Opsteek kapsels

Al enige tijd wilde ik graag een fotoshoot doen met kinderen, maar altijd druk druk druk en het schoot er steeds bij in!

Maar na een beetje appen met Angelique van Liefs Angelique (foto en videograaf) wonend bij mij om de hoek, was het al snel geregeld.

We vonden het leuk, om via facebook een oproep te plaatsen voor alle leeftijden en  meiden die graag model wilden staan die dag, en wat kwamen er enorm veel reacties op, super leuk, maar ook heel erg lastig om tussen al die leuke en lieve kindjes, keuzes te moeten maken.. maar uiteindelijk waren de keuzes gemaakt en bekijk hier het resultaat!