Algemene Voorwaarden (Workshops)

Artikel 1: Algemeen

De Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op alle workshops  die Bij Bloozz aanbiedt.

Artikel 2: Tarieven

Alle tarieven en prijzen specifiek bedoeld voor particulieren zijn inclusief  6%  & 21% BTW.

Artikel 3: Betaling/Reservering van de workshops 

3.1 Wijze van betaling en reservering: De boeking is pas definitief indien het volledige bedrag van de workshop is voldaan. Totdat de betaling is ontvangen staat de boeking onder voorbehoud in de agenda. De betaling van de workshop dient binnen 30 dagen na ontvangst van de factuur te worden voldaan.

3.2 Indien de betaling niet of niet tijdig word voldaan, en iemand anders is u voor dan kan het zijn dat u NIET kunt deelnemen aan de workshop.

3.3 Uw boeking is pas definitief als de betaling door ons is ontvangen.

3.4 Contante betaling is niet mogelijk.

3.5 Workshops bij u thuis gaan va 5 betalende personen, heeft u een kleiner groepje, dan zal de prijs voor 5 personen gerekend worden.

 

Artikel 4: Aansprakelijkheid

4.1  Schade aan opdrachtgever: Bij Bloozz  is niet aansprakelijk voor schade die aan de opdrachtgever wordt toegebracht door Bij Bloozz , tenzij sprake is van opzet of schuld van  Bij Bloozz. De opdrachtgever dient binnen 48 uur hiervan telefonisch en/of schriftelijke melding te maken. Is hier sprake van opzet of grove schuld dan zal de opdrachtgever dit bij Bij Bloozz verhalen.

4.2 Schade door  de “workshopper” aan bijv (kapotte materialen/oefenhoofden door eigen schuld worden via de verzekering op de “workshopper” verhaald.

Artikel 5. Locatie & tijd

 

5.1 De workshopper ontvangt ruim op tijd de datum, locatie en tijd. Het is zijn of haar verantwoordelijkheid hier op tijd en op de juiste locatie aanwezig te zijn.

Artikel 6. Annulering op locatie

6.1 Bij annulering van 1 persoon op een door ons geplande workshop, tot 14 dagen voor aanvang zal het gehele bedrag van de workshop worden teruggestort.

Tot 7 dagen voor aanvang van de workshop zal 50% van het gehele bedrag worden terug gestort en is de workshop in te halen op een later tijdstip.

Binnen 7 dagen voor aanvang van de workshop vervalt de terugbetaling en kan de workshop op een later tijdstip worden ingehaald.

Artikel 7. Annulering bij u thuis

7.1 Bij annulering van 1 persoon of meer voor een workshop bij u thuis binnen 7 dagen voor aanvang kan kosteloos de gehele workshop worden geannuleerd. Indien de workshop wel plaats vind, dient er betaald te worden voor minimaal 5 personen.

 

De bovengenoemde algemene voorwaarden zullen ten allen tijde van toepassing zijn.

 

 

 

Bruidskapsels | Bruidsmake-up | Workshops |