Weekendbruiloft in de Belgische Ardennen

Enige tijd geleden kreeg ik een super leuke offerte aanvraag binnen voor een weekendbruiloft in de Belgische Ardennen in het plaatsje Bertrix.. Voor mij toch al ietwat bekend, aangezien ik daar verschillende keren weekendjes weg in die streek heb doorgebracht, omdat het er prachtig is, en op enkele uurtjes rijden van huis, je het gevoel hebt echt op vakantie te zijn.

Afgelopen weekend was het dan ook zover! De weekendbruiloft in de Belgische Ardennen..

Dag 1

Redelijk vroeg in de morgen (7.30) ben ik samen met mijn hondje Mika, en de enorm vele spullen in de auto gestapt om naar Bertrix te rijden. Eenmaal aangekomen ben ik eerst langs de bed en breakfast gereden om wat spullen uit te laden, om daarna richting het bruidspaar te rijden op een prachtige locatie!  Chateau Thermes de Cugnon te Bertrix..

Bruidskapsels | Bruidsmake-up | Bruidsstyliste Zeeland

image_6483441

 

Ik kwam aanrijden over een bruggetje, over slinger weggetjes, tussen het natuurschoon van de Ardennen en zag het kasteel al van een afstandje liggen, de ingang kon ik niet direct vinden, maar nadat ik het uiteindelijk gevonden had, zag ik daar een mooie oprijlaan richting het kasteel, Prachtig! Alles volop in bloei! Ook hadden ze veel dieren, kippen, pauwen, erg gezellig…

Mijn auto stond geparkeerd, heb mijn spullen uitgeladen en ben over een slingerend paadje naar beneden gelopen met al mijn spulletjes richting het kasteel, onderweg kwam ik het bruidje al tegen die heerlijk lagen te bubbelen in een jacuzzi..

Kort daarna zijn we naar binnen gegaan in het kasteel en direct viel mij de mooi gestylde trap op, die prachtig was versierd met bloemen, prachtig! Overal in het kasteel stonden bloemstukken enz. Wat bleek, de moeder van de bruid was bloemiste, en ja dan kan het ook niet anders dan dat alles mooi is aangekleed met bloemen..

Nadat de bruid en de overige gasten waren voorzien van make-up en een prachtig kapsel ben ik weer naar mijn bed en breakfast gereden om de mooie directe omgeving te verkennen, lekker een hapje gegeten op het pleintje in Bertrix, een gezellig stadje.

Dag 2

Heerlijk geslapen en al redelijk vroeg heerlijk in het zonnetje genieten op het terras en de mooie tuin van de bed en breakfast, en wat een overheerlijk ontbijt! Alles biologisch, zelfgemaakt en uit eigen tuin. 

Na het ontbijt nog heerlijk gewandeld en tegen 11.00 alles weer in de auto geladen en richting het kasteel om voor de tweede dag de bruid en gasten weer te voorzien van make-up en kapsels.. Vandaag mocht de camouflage net wat meer zijn, aangezien er al 2 dagen volop geweest is.  

Rond de klok van 14.00 uur op het gemak alles weer ingepakt, en helaas weer richting huis gereden.. Al is het geen straf om in dit gebied terug te rijden, wat een prachtige natuur kent de Belgische Ardennen.

Het was een fantastisch weekend, een beleving, een ervaring en wat heb ik er van genoten! Voor herhaling vatbaar!

image_123923953 (4)     image_6483441 (1)  image_123923953 (1)

Geef een reactie