Bij Bloozz

Welkom allemaal bij de allereerste blog van Bij Bloozz!

Zoals je inmiddels hebben gezien, gelezen en vast hebben gehoord zijn wij overgestapt naar een nieuwe naam, een nieuw concept en dus ook een nieuwe huisstijl en logo!

Maar waar komt nu eigenlijk de naam vandaan? De naam is ontstaan uit de engelse vorm Blush! Maar aangezien ik een rasechte zeeuw ben en nederlandse wilde ik het graag ook gewoon Nederlands houden. Toen kwam al snel de naam Bloos, maar helaas was deze al in gebruik, dus dan met de z, wat ik eigenlijk ook leuker vond klinken. Je spreekt het dus gewoon op zijn Hollands uit:  Bloos…

En aangezien wij best wel wat aanbieden is het makkelijker om het onder de naam Bij Bloozz aan te bieden.

Maar wat bieden we dan aan? Wij zijn gespecialiseerd in Bruidskapsels & Bruidsmake-up, daarnaast geven we workshops in vlechten & opsteken, zowel op locatie, als bij jou thuis! Ook staan wij elk jaar op vele beurzen voor zowel de bruiden als de workshops. Dit blijven we dan ook zeker doen!

Er is de afgelopen maanden dan ook hard gewerkt! Zo hebben we een nieuwe website, veranderingen binnen de Social Media, nieuwe flyers en visitekaartjes. Ook zullen we proberen om zoveel mogelijk met jullie te delen in de vorm van een blog, komen er leuke acties en aanbiedingen aan, en zullen we meer en meer gaan samenwerken met leuke bedrijven binnen Zeeland die net als ons werkzaam zijn in de beauty branche.

Uiteraard hopen we op een groot bereik en is ons doel om hierin uit te breiden. Vanzelfsprekend hopen we jou natuurlijk te zien als aankomend bruidje of als deelnemer van 1 van onze leuke en leerzame workshops!

Tot ziens Bij Bloozz!

 

cropped-cropped-cropped-schermafbeelding-2017-09-30-om-12-17-18.png